datum: 03.06.2019

kategorija: obvestila

V petek 31.5.2019 smo v športnem parku na umetni travi izpeljali še zadnji turnir krožkov, ki jih izvajamo na osnovnih šolah. Med seboj so se pomerile ekipe OŠ Deskle, OŠ Solkan, OŠ Milojke Štrukelj in OŠ Frana Erjavca iz Nove Gorice ter OŠ Ivana Rob iz Šempetra. Kot vedno sta se turnirja udeležili še ekipi ND Adrie iz Mirna in ND Brda. Otroci so se pridno podili za žogo in prikazovali svoje znanje ter nvduševali svoje starše, ki so jih večkrat nagradili z aplavzom. Na turnirju je sodelovalo 80 otrok, ki so nato v nadaljnjem programu prejeli tudi prve medalje -  značke nogometaša. Sledilo je še skupno fotografiranje za spomin na prve nogometne korake.

V društvu ugotavljamo, da smo osnovni cilj dosegli in sicer: otroke navdušiti za šport - nogomet, jih naučiti osnove nogometne tehnike, jih seznaniti z nogometnimi pravili in jim skozi proces treninga razvijati motorične sposobnosti.

Letos bomo v mesecu juniju otrokom omogočili tudi nadaljno treniranje v klubu v športnem parku, ki bo ob torkih in petkih ob 17.00.

Zahvala gre tudi Marku Lazarju za vodenje programa.

 

Hvala!

 

Ekipa DMNG


nazaj