datum: 08.05.2019

kategorija: obvestila

V soboto 27.4.2019 in nedeljo 28.4.2019 so naše ekipe U-9 , U-11 in U-13 sodelovale na tradicionalnem turnirju v Šempasu.

Najprej so v soboto nastopili naši najmlajši ekipa U-9. V skupinskem delu so se pomerili najprej z Primorjem, kjer so po enakovredni igri minimlialno izgubili,nato so z Vipavo 1 doživeli poraz, v zadnji tekmi pa so premagagali domačine NK Vodice 2. V skupini so tako zasedli tretje mesto, kar ni bilo dovolj za napredovanje, vseeno pa naša najmlajša selekcija zasluži pohvale in čestitke za prikazane igre.

V popoldanskem času je nastopila ekipa U-13. Najprej so se vskupini pomerili z Biljami, ki so bili boljšii, nato pa so v drugi tekmi premagali Tolmin in zasedli drugo mesto, ki jim je prineslo pol finale. Tu so po enakovredni igri žal nesrečno izgubili proti ekipi NK Žiri. V borbi za tretje mesto so nato premagali BIilje 2 in osvojili tretje mesto. Naš igralec Veličkov Maks je bil proglašen za naj igralca turnirja. Vsem nastopajočim ČESTITAMO!!!

V nedeljo je nastopila ekipa U-11.V skupinskem delu so z lahkoto premagali ND Gorico, Postojno in Vipavo 1, medtem ko so  z BIljami 1 remizirali. V pol finalu so nato nepričakovano izgubili z Vodicami. V boju za tretje mesto so nato premagali ekipo Velesova. Naš igralec Bandelj Amadej je bil naj strelec turnirja. Vsem nastopojočim ČESTITAMO!!!

 

Ekipa DMNG


nazaj