datum: 05.06.2017

kategorija: obvestila

V petek 2.6.2017 smo izpeljali zaključni turnir v naši osnovni dejavnosti nogometni krožki na osnovnih šolah. Na igrišču z umetno travo v športnem parku se je pomerilo med seboj preko 140 otrok pod bučnim navijanjem njihovih staršev. Osnovni namen, ki smo si ga zastavili v začetku oktobra je bil: seznaniti otroke z osnovami nogometne igre in pravili, uvajanje v športno življenje, ter jim skozi treninge razvijati motorične sposobnosti - vse to smo tudi dosegli!

Po šolah smo od oktobra 16 do konec maja letos izvedli preko 50 aktivnosti in organizirali 6 turnirjev, kjer smo spremljali napredek otrok. Na turnirjih je sodelovalo 10 ekip, kjer so se srečali v okviru lige. Rezultatov nismo beležili tako, da so ZMAGOVALCI VSI - ČESTITAMO! Tudi letos bomo v klub povabili 25-30 otrok, kjer bodo začeli z pravim nogometnim treningom. Tu gre za otroke rojene 2008, 2009, ki izpolnijo pravico nastopanja za selekcijo U-9.

Za konec bi se radi zahvalili staršem za podporo in seveda posebnna pohvala gre trenerjem za opravljeno dobro delo. HVALA!

Se vidimo septembra!

Športni pozdrav DMNG.


nazaj